.: Söta saker <3 :.

2010-01-31 21:40:56




KÄRLEK till dom! <3

.: Min nya phonie! :) :.

2010-01-30 21:51:30

Ääääntligen har jag blivit av med min gamla ADHD-drabbade cp-mobil!
Har fått mig en ny älskling - min lilla satio! :) Är supernöjd!
Tar riktigt fina bilder och mest imponerad är jag över panoramatagningen, blir riktigt nice alltså! :D
Och det faktum att jag fick den för en riiiiiktigt bra pris gör mig ännu bara ännu nöjdare! ^^
Jennifer is really really happy! :D


Tagen med mobilen såklart. :)


.: Home sweet home :.

2010-01-29 12:58:57

Det bästa som finns är att sluta tidigt på fredagar. Nu ska jag hem, hem, hem - knosa min katt, pussa på min pojkvän, mysa med familjen och hämta ut min nya bebis på posten (min nya mobil :D).
Ska bli helt underbart med helg!


.: Blocketbedragare BUSTED! :.

2010-01-27 09:49:42

Jo minsann mina kära vänner, nu är det så att jag har varit så hääääääääääääääär nära på att bli blåst på 3500 kr på Blocket!
Som tur är var min mamma dryg och jag var smart. :P

Det började i fredags när jag hörde av mig på en annons om en Sony Ericsson Satio, i oöppnad förpackning för 3500. Vi gjorde upp att jag skulle förskottsbetala, men han sa att det räckte med en bild på överföringen för att han skulle skicka paketet (han menade alltså att han inte behövde vänta ända tills han sett pengarna på sitt konto).
Han fick min adress och sa att han skulle göra iordning ett paket redan på fredagen eftersom han "lovade" att hålla den åt mig, även om någon bjöd över mig. "Snällt!" vad det första jag tänkte.
Sedan sa han även att han skulle slänga med ett extra minneskort och skärmskydd utan kostnad och "Ännu mer snällt!" tänkte jag då.

Sedan var det lite si och lite så och det började väckas lite misstankar hos mig...
Så jag googlade och läste om en som blivit bedragen av en som kallade sig Simon Ericsson och han hade två konton att välja mellan, precis som han jag var påväg att köpa av!
Så vi avvaktade med betalningen (tur för mig att mamma var dryg redan från början och inte hade satt in några pengar än)!

Det som egentligen var det första som började få mig att grubbla, som hände innan jag googlade, var att annonsen fortfarande fanns kvar, trots att vi kommit överens om att jag skulle köpa den. Dessutom hade han ändrat annonsen och ville ha samma pris som jag erbjudit, fast att det tidigare varit "budgivning" på den.
På lördagen blev han svårare att få tag på och han svarade inte i telefon. Han svarade på sms ibland men frågade då alltid först vem det var.

På söndagen skickade jag ett mail från en annan mailadress från Johannes dator till snubben och skrev:
"Hejsan! Finns mobilen kvar?
/Siv"


Han svarade:
"Hej! Ja jag ska ha 3500 för den, SNABB AFFÄR 3200. Hör av dig!"

Men "Siv" hörde då FAN inte av sig något mer! Och hon tänkte då fan inte sätta in några pengar åt Simon! :P

På måndagen skickade jag sms och skrev att det inte skulle bli någon affär om han inte kunde tänka sig att vänta med att få betalt tills att jag fått och godkänt mobilen.

"Men då kommer det ju dröja jättelänge med pengarna! :( Så nu måste jag sätta in ny annons och skaffa ny köpare :( Synd!" skrev han. Han svarade direkt efter att jag skrivit till honom.

"Vad jag har sett ligger annonsen fortfarande ute!" skrev jag tillbaks direkt eftersom jag visste att den fortfarande fanns kvar. Inte fick jag nåt svar på fleeera timmar.

BUSTED tänkte jag! ;P

Sedan fick jag tillslut till svar "Jag trodde jag tagit bort den..".
JOVISST VA att du trodde? Jävla idiot.

Så Simon fick då fan inga pengar av mig inte. Hatar idioter som honom!
Jag varnar er allihopa, SE UPP FÖR BEDRAGARE PÅ BLOCKET OCH INTERNET!
Det kan hända vem som helst och det kan vara svårt att upptäcka i tid, för de är minsann mästare på att låta supertrevliga och pålitliga i telefon! Det har jag fått bevisat för mig nu!
Så: WATCH OUT EVERYBODY!


.: Extreme classroom makeover :.

2010-01-25 15:28:12

Här kommer bilderna! :D

Före:
  


Under:
  
  


Efter:
  
  

Håll med om att det blev snyggt? :)


.: Skolans snyggaste klassrum :.

2010-01-25 09:44:42
Nu har N2A skolans (kanske sveriges!?) snyggaste klassrum! :)
Alla är såååå imponerade, för förutom att det är snyggt så blev det helt klart en och en halv dag - mycket bra kämpat av oss! ;) :D
Ska minsann lägga in lite bilder så ni får se, men bilderna är på en lånad kamera från skolan så måste bara fixa sladd. Nu får jag snart återgå till lektion. Ha det fiiiint! :D


.: Snyggaste klassrummet ever! :.

2010-01-22 22:32:53
Har hunnit med myyyycket mer än vad vi trodde idag! :D
Ligger en nästan hel dag före i vårt planerade schema. Och klassrummet blir SÅ BRA! :D Ujujuj, alltså!

Har nyss tagit mig en välbehövlig dusch och sitter just nu i sängen på Karins rum och käkar världens godaste glass som Ammi och Ävalena gjort. :) Smaskens på den! Rekommenderas varmt! ^^
Kommer antagligen sitta här framför datorn fram till läggdags, och imorgon blir det nya tag som gäller och det mesta ska komma på plats!


.: Klassrumsrenovering :) :.

2010-01-21 17:26:04

Denna helg kommer tyvärr inte Jennifer hem till lilla Säffle. Nej, för denna helg ska hon, Alanda, Johanne och Karin renovera klassrummet helt själva! :)
Har planerat, gjort alla förberedelser och köpt in allt som kommer behövas i Projekt-och-företagande-kursen under terminen och denna helg är det dags för genomförandet! Vi ska måla väggarna, byta gardiner, byta hyllor och skåp, sätta upp en stor väggdekoration, ordna med bättre förvaringsmöjligheter, sätta upp nya tavlor och dekorera med diverse för att göra det mycket hemtrevligare! :)
Kommer nog bli suuuper! :D

Jag och Alanda blev även tillfrågade idag om vi ville jobba i Maribergsskogen i helgen, suuuurt bara att det var just denna helgen eftersom jag annars hade tackat ja direkt! Gött att tjäna pengar, och kul att jobba där är det också! :) Blir väl förhoppingsvis någon annan helg ledig som vi kan ta..

Nu borde jag egentligen plugga matte. Får se om jag gör något åt den saken.. kanske är bäst så?


.: Nyttan med kon :.

2010-01-20 22:10:28
"Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan - Och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule. Det är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu.

Kon har fyraben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med.

Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål. Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket."



Jag bara älskar detta underbara klappträ som lyckats skriva så här informativt och absolut klargörande om kon!
Helt underbart! Mycket lärorikt, inte sant?

.: Att-göra-lista :.

2010-01-19 19:27:59
* Plugga fysik
* Plugga matte
* Skriva klar alla frågor i Projekt och företagande
* Plugga samhäll - kommunen
* Skriva uppsats i engelskan
* Påminna mig själv att ta livet av mig

.: "Paradise Hotel - Lillerud edition" och skoter :.

2010-01-18 12:24:46

Sitter i Mariebergsskogen just nu och käkar mackor och dricker apelsinjuice för fullt. Luktar brasa i håret efter gårdagen.
Hängde nämligen med Robin, hans far och syster, tillsammans med min mor och far till näset för att grilla lite korv och köra lite skoter. Kan ju säga att skoter kanske inte var riiiktigt min grej. Råkade köra rakt ut i skogen och ner i ett dike och välta, samt även köra fast över en stock! Mycket skillat enligt mig själv! ;)
Kanske bör hålla mig till endast korvgrillning i framtiden...?

Förövrigt har jag något mycket viktigt att berätta! I veckan har nämligen Paradise Hotel - Lillerud Edition startat! ;)
Ronja, Ammi och Evelina har varit något av några Paradise-nördar det senaste, och nu kan det hända att det gått lite till överdrivt kan man tycka... Men neeej då, bara en kul idé enligt oss själva! ;D
För det första har Ronja skapat en mycket vacker "Pandoras ask" som vi redan använt och som kommer köras varje vecka, där många hemligheter blivit avslöjade minsann! ;) Dessutom kommer vi varje vecka att ha "parceremoni", där den som blir utan partner kommer få sova i "singelrummet", vilket i själva verket är ett tomt förråd på tredje våningen i Sällskapet.. ;)
Och detta har jag blivit indraget i... Haha! Trevligt! ^^

Blir intressant att se hur detta går! ;)
Kan även upplysa er allesammans om att denna vecka kommer blir F-Ö-R-J-Ä-V-L-I-G! Har huuuuuuur mycket som helst att plugga! :O Inte kul, iinte kuuul!

Nu ska jag ta mig en till macka och vänta på att djursjukvården ska börja. :)


.: OCH.. :.

2010-01-12 21:56:51
Så HÄÄÄR mycket biff är jag numera efter mitt första träningspass på SATS:



Varsågod att njuta av mina saftiga muskler!

.: Premiär på SATS :.

2010-01-12 09:49:43
Idag ska jag ta tag i mitt julefläsk och provträna på SATS i Karlstad! ;) Ska bli gött att komma igång igen, har varit så himla lat på sistonde.. :P Blir troligen halvårskort där om jag trivs, vilket jag antagligen kommer göra. :)
Ska dit med Micki picki Pucko senare idag och styrketräna lite. Sen ska jag passa på att träffa Soffiiiis i stan! :D
Får se om det hinns med något mer än det.. blir en trevlig dag! :)


.: "Bakisfest" :.

2010-01-10 13:41:51

Igår var det fest hos Bea med tema "bakis". Mjukiskläder, inget smink (som vissa inte klarade sig utan, dålig stil ;) ..!), pizza och chips var det som gällde. Måste bara påpeka att Millennium 2 med Markoolio är en jäkligt bra partylåt, som vi verkligen dansade loss till igår! ;D
Har tyvärr inga bilder, men istället har jag något mycket bättre att erbjuda! ;) Jag, Elin Olsson, Josefin Edman och Niklas Arnell gjorde en "stafettberättelse" eller vad det kallas, när varje person ska skriva ett litet stycke och nästa person får bara se de sista orden på det och ska sen fortsätta. :P
Jag lovade ju att jag skulle lägga upp den på min blogg, så här mina damer och herrar kommer vår fina berättelse, tyvärr namnlös.

"Det var en gång en brunstig gnu som älskade kaniner som gillar morötter... mer än sin fru.
Frun tyckte om sin man också, men något fattades. Vad hade mannen egentligen att erbjuda?
Jo, det ska jag berätta för er. Mannen hade BACKSLICK och rosa skjorsta skjorta.
Stuuuuuuuuuuuureplansstekaren Thörsten Störm.
Hahaha, vad fan håller du på med - sa Sören.
Du kan ju inte göra så förstår du väl?! Ah i alla fall.
sade Thörsten som skulle gå till Farfarn efter att han hade simmat sin vardagliga runda, något han gör varje dag.
Han äter upp sin sillsalami med gula ägglarver på och intar andrastämman i den stora hiten "We shall overcome".
Det är inte varje dag han visar sina dolda talanger, men när de väl visas klappar publiken sina händer åt den lilla blå pojken som sa hallå stetch, vad fan gör du ditt homofila fan? Jag vet inte sa Stefan.

SLUT!"


Nu har jag citerat exakt så som det står på pappret, så kom nu inte och klaga på dålig svenska eller fel i grammatiken! ;)

Mycket fin berättelse tycker jag, man förstår verkligen sammanhanget får jag lov att säga! :)

Nu ska jag snart ta och packa ihop mig för att åka till Lillerud... VARFÖR kan inte lovet vara liiiiite längre för? :O
Får se om jag överlever denna veckan.


.: CHOPP CHOPP :.

2010-01-07 21:46:02
Oojojoj, idag har jag klippt av mig hela två decimeter av håret! :O
Mitt långa hår är borta, gone, LOST!
Känns riktigt ovant, men göööött att få bort allt sletet och att slippa ha så mycket hår och gööööött med förändring!



Känner mig väääldigt snygg på bilden... *not!* ;) BUT WHATEVVAH!


.: Längdskidor någon? :.

2010-01-04 14:12:28
Så himla härligt väder nu! Skulle vara så gött att dra ut på ett par längskidor med massa fika och varm choklad. :) Får se om det blir av idag, sov nämligen bort halva dan och har precis kommit ut ur duschen. Hinner väl bli mörkt innan jag tar mig ut! :P
Men längdskidor ska det bli! Om inte idag så blir det någon annan dag, det kan ni skriva upp minsann! :)




.: Kreativt ;P :.

2010-01-03 19:22:46

Innan jul stressade jag med att få en tavla och en teckning klar! Tavlan skulle bli en julklapp till Malle och Micke och teckningen hade Kent beställt som en julklapp till Karina. Blev ganska nöjd med båda resultaten faktiskt! :)
Blev dock inte så bra kort när jag försökte ta kort på tavlan.





Har målat på en färdiguppspänd canvastavla med akrylfärg. Första gången jag testar på något sådant, men det gick ju riktigt bra tycker jag! :) Ska föreställa Lucas, på ett lite mer "abstrakt" vis.


Och här är teckningen till Kent och Karina på deras saluki Pingla. Jag är riktigt nöjd eftersom jag vet hur glada och nöjda de blev för den! :D



Skrev även dit namnen Pingla innan teckningen lämnades över man har tyvärr inget kort på det. Ingen big deal direkt, så det är strunt samma! ;)
Har två teckningsbeställningar på gång nu igen, så det flyter på minsann! :) Jätteskööj tycker jag! :D

Teckningarna och lite mer bilder och så finns som vanligt på http://galleri.jennifernilsson.se .




.: Då var allt det roliga över.. :.

2010-01-03 19:09:36
Har inte blivit så mycket bloggande på sistonde, men man har ju haft så mycket annat för sig.. :P
Kan bara säga att både födelsedag, jul och nyår varit helt kanon! Är supernöjd med alla klappar jag fått!
Sitter t.ex. just nu med min nya ritplatta och leker lite, måste öva mig lite men förhoppningsvis kommer ni väl även kunna se lite dataritade teckningar! ^^

Har egentligen så mycket att skriva om och så mycket bilder att lägga upp att jag inte orkar helt enkelt.
Det får bli ett lite lamt och tråkigt inlägg med några bilder.
Förhoppningsvis får jag skrivlust snart igen. :)


Julafton. Systrarna, kusinerna och Lucas.

 
Första julen med så här mycket snö på lääänge! :D


Måste även lägga upp denna fina bild på mig och Tjockis som Susanna tagit! :)