.: Reflexnissar :.

2010-10-29 11:45:15
Sitter på bussen i mörkret och får syn på ett gäng, kanske ett tiotal, människor som lunkar fram längs vägen i gula reflexvästar. En ganska udda och underhållande syn, de där små mupparna som studsar fram lite sakta. Som om inte det vore underhållande nog trillar helt plötsligt en utav reflexnissarna på en grästuva, faller pladask och rullar runt något varv, reser sig upp och fortsätter som om inget har hänt. Tänk vad kul man kan ha för sig själv sittandes på en buss i mörkret.

.: Skönaste läraren ;) :.

2010-10-28 13:19:42
Man kan ju inte annat än älska Kristoffer Bergsten! Vi sitter vid maten med Kristoffer (kemilärare) och Markus (religionslärare) och diskuterar provet vi nyss haft i judendom med Markus. Lite småsköna kommentarer av tjommen Kristoffer kommer lite då och då, men bäst av allt är när han mitt i allt säger: "Ja men judendom kan jag! Det var väl det där med Noak i vassen?".
När han fått klart för sig att det är Moses i vassen, och inte Noak (han byggde ju en ark för fan), säger han: "Det var en gång en helig pojke som blev överkörd, då sa hans kompis: Kom nu Moses så går vi!"

.: Städtant :.

2010-10-26 15:00:21
Denna vecka ska jag minsann jobba som städtant på Lillerud och tjäna lite extra pengar.. ;) Jag och Alanda städar några städområden istället för den riktiga städerskan som är sjuk denna veckan. Det blir lite extra pengar i plånboken, och det gillar vi! :)

.: Friday :.

2010-10-22 12:27:05
Monday, you can hold your head
Tuesday, Wednesday stay in bed
Or Thursday - watch the walls instead
It's Friday, I'm in love ♥

.: Fet go vecka :) :.

2010-10-21 13:28:18
Veckan började med sovmorgon två dagar i rad, igår var jag ledig och idag är det Skördefest på skolan, en trevlig tradition! :) Imorgon blir det trevligheter hos den då artonåriga bruden Beatrice! ;)
Och detta är inget att klaga på minsann! Dock känner jag att en och annan extra fettcell kommer produceras just denna vecka då jag igår lyckades klämma i mig en fjärdedels(!) cheesecake och en godispåse tillsammans med Robin. Idag är det god mat och efterrätt som gäller eftersom det är Skördefest och imorgon blir det garanterat god mat, massa onyttigheter och en aning alkohol.. ;) Jennifer goes SLIM!
Nu väntar kretslopp i en timme och därefter fysik i sköööna två timmar! MUMS! Älskar fysik, speciellt när den slutar tjugo i fem! Japp......

.: Höstmys :.

2010-10-20 16:35:37
Jag älskar höst, även om jag ibland vräker ur mig en del svordomar när man måste ta sig utanför dörren och få piskande regn i ansiktet eller mötas av en gigantiskt orkan. Höst är mysigt, trots allt. Och ikväll känner jag att jag ska ha en sån där riktig mysig höstkväll! Jag vill gosa ner mig under en filt och titta på film och dricka te, tända en brasa och grilla marshmallows och ha på mig alldeles för stora sockar. Och tända massa ljus. MYS!

.: Nu ska det börjas blogga igen :.

2010-10-20 11:13:53

Fick lust att börja blogga lite mer ordentligt igen, den har stått orörd så jäkla länge nu min blogg, men hade inte riktigt lust med det när den såg ut som den gjorde. Jag kände att ett ansiktslyft var på sin plats, så nu har vi blivit lite fräschare jag och bloggen och nu är det tänkt jag ska vara lite flitigare på att skriva här! ;D
Vi får la se hur det går med den saken.. :)