.: TACOS :) :.

2010-04-23 20:03:39
Sitter i soffan hos micki och har precis fått i oss lite tacos, yummi for the tummy! ;)
Imorgon och på söndag blir det jobb för hela slanten på mariebergsskogen. Fåren har fått lamm och det kommer troligen fler under helgen också, och det är jag ju inte direkt ledsen för! :D Så otrooooligt söta!

Idag på kemilektionen slog det mig att det finns troligen ingen annan klass i sverige som har lika knäppa kemilektioner och lika knäpp kemilärare som vi har.
Idag t.ex. - mitt i en seriös genomgång - avbryter läraren Christoffer sig själv och sätter på "Stampa med Leroy" (http://www.youtube.com/watch?v=3LmmCYxe5k0) på YouTube och säger "Nej, nu måste vi liva upp stämningen lite!". Hela klassen, inklusive Christoffer, ställer sig upp och kör järnet med moves som bland annat cykelpumpen och tjernobylbarnet med handen i nacken! Därefter sätter han på klippet med snabbfrågor med Sean Banan, ni vet vilken jag menar (ROOOMPHHAA!) och direkt därefter återgår till sin genomgång. ;)
Andra gånger har han börjat lektionen med att lyssna på Svenne Banan, leka frågersport helt orelaterat till kemi, spela upp YouTube-klipp om hockeyfrillor för att bevisa att hans frisyr INTE var omodern och så vidare, och så vidare... ;) Har ni inte träffat Christoffer har ni missat något minsann!

Nu börjar Talang!


.: Äntligen tillbaks :.

2010-04-22 10:49:45
Äntligen tillbaks till skolan efter några välbehövliga dagar hemma!
Till helgen blir det jobb i Mariebergsskogen med Alanda - och även nästa helg! :D Vi blev överlyckliga när vi fick reda på att vi fått jobb, lite extra pengar att ha under sommaren är ju aldrig fel. Dessutom ska det bli riktigt kul att jobba - har sett fram emot detta hela veckan faktiskt! :) Dock missar jag tyvärr en del trevligheter hemma under helgen, och det är ju skrot! :(

Men för er som inte har något speciellt för er under lördag eller söndag får ni hemskt gärna ta er en tur förbi Mariebergsskogens djurpark mellan 9-16! :D Har ni tur kan ni ju få en privat guidad tur, haha! ;) Ni är även hjärtligt välkomna nästa helg eftersom jag som sagt jobbar då också. ;)

Kom gärna förbi! :)


.: Försenad till bion och slemmonster :.

2010-04-17 17:37:18
Igår skulle jag och älskling ha en mysig kväll i karlstad med gott käk och bio. :)
Vi stekte oss lite mumsiga quornbitar med potatissallad och baguette och myste ner oss i soffan till talang, helt övertygade om att talang höll på i en timme - från åtta till nio. Bion började halv tio så vi tyckte att en halvtimme är ju helt perfekt, då kan vi gå dit efter att talang slutat och vara där i god tid innan!
När talang är slut och vi satt oss i bilen (ja, vi tog bilen för det var kallt och jag var lat, inget fel med det!) kollade robin på klockan: "Du jennifer, vad är klockan?". Jag tog upp mobilen: "Ööh ojdå! 21.40!"
Robin körde gasen i botten och efter vi hittat parkering sprang vi in till bion - satans, de har spärrat av ner till biosalongerna! Men busiga som vi var sket vi i den där jäkla avspärrningen - vi hade ju betalat för biljetterna!
Så de första tio-femton minuterna av filmen missades men så jäkla viktiga var dom nog inte för vi kom in i filmen rätt snabbt! ;)

Imorse vaknade jag och kände mig som ett slemmonster. Hade vridit och vändit på mig hela natten och snorat och harklat mig och hostat som en idiot. Kände mig lite febrig så tog tempen - och jodå minsann, lite feber hade jag att, som tyvärr höjt sig under dagen.. :/ Älskling, som hade ställt klockan på nio för att slänga i lite mer pengar i parkeringsautomaten, begav sig iväg och kom hem med färskt ciabattabröd, ägg och sojamjölk med choklad (allt som jag älskar!) och gjorde mig världens hotellfrukost! Det är minsann inte alla som har världens finaste pojkvän! :D ♥

Just nu ligger jag i soffan och har precis vaknat efter att ha dreglat ner hela kudden.. :P Det blir en dunderkur med c-vitamindrink, kanjang, kiwi och zinktabletter några dagar framöver! Jag SKA bli frisk! Vill inte vara sjuk! :(



.: Duktigt Jennifer :) :.

2010-04-14 18:06:20
Är aningen stolt över mig själv! Igår tog jag och mickimus ett svettigt (!) spinningpass på sats och därefter en liten power-walk i solkenet. Idag har jag haft en liten discolektion för hela klassen på idrotten och det blev minsann jobbigt det med. Därefter tog jag mig en liten springtur! WOHO, ibland blir jag stolt över dig Jennifer! :)
Har även varit duktig och skrivit fysikrapporten igår och idag tänkte jag väl försöka ta tag i något sådant trams igen... :P




.: Kääääk! :.

2010-04-10 16:45:02
Har varit en himla trevlig dag idag - och trevligare kommer den att bli!
Brunch hos Isabell med scones och scrambled eggs och goa vänner ute i solskenet - inte helt fel! :)
Snart väntar go mat och musik på Charlottes med snygga brudar - inte helt fel det heller!
På måndag väntar skolan och läxorna så det gäller väl att njuta så länge man kan.

.: Boxning :.

2010-04-07 18:31:16
Ska alldeles strax dra iväg och ta livet av mig.. blir boxning med syster och pojkvän, förstår inte varför jag ger mig in i detta. :P Jaja, lite påskgodis kan väl behövas brännas bort! ;O
Har förövrigt varit på Boys&Girls och fixat till barret så att säga... ;) No big difference men lite fräschare, inte lika sletet och lite mer lyster blev det att. ^^
Gillar skarpt att jag måste ta tag i skolarbete under lovet. Har inlämningsuppgifter i svenska, samhäll och en fysikrapport att skriva. Det gillar vi! (Y) :P

Nej, nu får jag ta och röva fläsket bort från datorn och kanske plocka fram skor.. :P
Om jag möjligtvis inte återvänder hem efter dagens boxningspass vill jag att alla ska veta att det varit trevligt att lära känna er och vi en dag ses igen! Farväl kära vänner!

.: Lov lov lov :D :.

2010-04-01 09:44:26
Bara två lektioner till LOOOV! :D
Lyckades även med ett aprilskämt imorse, mycket nöjd över detta! ;D
Ställde fram alla klockor i rummet - min väggklocka, min väckarklocka, josephines väckarklocka och hennes mobil - så att klockan var tio i nio istället för halv åtta, smög runt i rummet på morgonen innan Josephine vaknat. Sedan skakade jag liv i henne i panik: "JOSEPHINE, VI HAR FÖRSOVIT OSS TILL ENGELSKAPROVET!"
Hon flög upp och slängde på sig kläder och jag fick ju spela med så även jag flög runt i panik i rummet.
"SKYNDA, SKYNDA!" skriker josephine och plockar med sig alla böcker och är påväg ut.
"Josephine, vet du vad det är för datum idag?" frågar jag då.
"Nääe?"
"Första april, HAHAHAHA! April april! :D"
Haha, helt plötsligt var klockan bara fem över halv åtta och en timme kvar tills vi skulle börja. ;)
Hehe, måste säga att jag faktiskt lyckades med det aprilskämtet för en gångsskull! ;D
Tummen upp för mig! (Y) :D